Vores produkter

  info@billigehundetegn.com

Brugervilkår

Indledning


Disse Vilkår & Betingelser er indgået mellem INN-AND-CO, Skatte Identifikations Nummer: 818705600 RCS Romans, i retslig form: SASU, (Sælger), og personen der ønsker at købe via hjemmesiden BILLIGEHUNDETEGN.COM (Køber).

Accept af Vilkår & Betingelser


Kunden bekræfter at have læst disse Vilkår & Betingelser ved køb, samt accepterer at være bundet af disse, uden undtagelse.

Kundeservice


BILLIGEHUNDETEGN.COM tilbyder sine kunder: Du kan maile os til følgende e-mail adresse: info@billigehundetegn.com

Produkter


Billederne som illustrerer Produkterne omfattes ikke af kontrakten. Enhver brug og/ eller kopi af billederne er forbudt! Billederne som denne hjemmeside bruger er underlagt vores betingelser.

Produktpriserne er vist i DKK. Hvis produkterne skal sendes til andre lande end EU, er du importør af produktet(erne) som bestilles. Du kan blive opkrævet for told, importafgifter eller andet fra det land du importerer til. Disse omkostninger hæftes ikke virksomheden for, disse vil være på din regning og dit ansvar, både hvad angår deklaration, oplysninger og betaling til gældende myndighed. Vi er ikke forpligtigede til at kontrollere eller informere dig om told og afgifter i det land vi leverer en ordre til. Vi anbefaler dig at kontakte de lokale myndigheder for at få yderligere oplysninger.

De anførte priser inkluderer ikke emballage eller forsendelsesomkostninger. Disse vil opkræves separat og bliver specificeret til køber på den endelige ordrebekræftelse.

Produkterne udbydes til salg, afhængig af tilgængelighed. I tilfælde af restordre på en af produkterne, gives køber besked om forventet leveringstid på hjemmesiden, hvis muligt. I tilfælde af restordre, efter at ordren er placeret, vil køber have en mulighed at annullere ordren ved at sende en e-mail med en anmodning om en tilbagebetaling af det betalte beløb inden for tredive (30) dage, eller få udskiftet rest produktet med et andet der er på lager.

Sælger påtager sig intet ansvar for manglende lager eller rest produkter.

Fastholdelse af afsnit


De bestilte produkter forbliver sælgers ejendom indtil fuld betaling er modtaget. I modsætning, på den faktiske dato for levering, vil all risici (herunder tab, tyveri eller skade) vedrørende de leverede produkter, afholdes af køber.

Ingen tvist kan ske om leveringen, hvis pakken er behørigt leveret, og registret på Postens computersystem. (Flashing System).

Ordre


Det automatiske registreringssystem anses som bevis for indhold og dato for ordren. Køber er bundet af oplysningerne ved ordren: i tilfælde af fejl i modtagerens kontakt informationer, holdes sælger ikke ansvarlig for manglende levering.

Omkostningerne ved en ny levering vil i det tilfælde tilfalde køberen.

Betaling


Ved bekræftelse af ordren, vil køber har følgende betalingsmetoder at vælge i mellem:

-PayPal

-Kredit Kort

Betaling skal laves af Køber ved bestilling online. En betaling vil under ingen omstændigheder betragtes som et depositum eller som delbetaling. Alle ordre betales i DKK, inkluderet skatter og obligatoriske afgifter.

Køber stoler på at BILLIGEHUNDETEGN.COM har de påkrævede tilladelser til at bruge disse betalingsmetoder for ordre og betaling af ordre.

BILLIGEHUNDETEGN.COM forbeholder sig retten til at suspendere eller annullere ordren og/eller leveringen, i tilfælde af manglende betaling eller delvis betalig af det fulde beløb, der skal betales af køber, eller i tilfælde af svig eller forsøg på svig vedrørende brug af hjemmesiden.

Der tages automatisk sanktioner for udestående beløb efter en periode på tid dage efter den dato eller fra den dato, hvor betalingen skulle falde. Levering af eventuel ny ordre vil blive annulleret i tilfælde af sen eller delvis betaling af tidligere ordre, uanset bestemmelserne heraf.

BILLIGEHUNDETEGN.COM forbeholder sig retten til at anmode om en kopi af identitetskort og/ eller eventuelt kredit kort (kun forsiden) og / eller bevis på købers adresse ved enhver betaling med kredit kort.

For at bekæmpe svigagtige aktiviteter på nettet, kan oplysninger vedrørende din bestilling videregives til en bemyndiget tredjepart ved lov, eller udpeges til BILLIGEHUNDETEGN.COM med det formål at verificere identiteten af køberen, gyldigheden af ordren, betalingsmetoden som er blevet brugt og hvor levering skal ske fysisk

BILLIGEHUNDETEGN.COM har som den eneste ejerskab over produktet der er bestilt, indtil betaling er sket fuldt ud.

Levering


Den gennemsnitlige leveringstid er mellem 3 og 5 arbejdsdage, og vil ske via Posten. Ordren bliver afsendt fra os, 24 – 48 timer efter betaling er sket. BILLIGEHUNDETEGN.COM kan ikke holdes ansvarlige for eventuelle forsinkelser hos transportøren, eller ved eventuelle restordre.

Ved alle tilfælde gælder, at enhver forsinkelse af pakken, ikke giver køberen ret til at kræve erstatning; vi holdes ikke ansvarlige.

Efter modtagelse af pakken, skal køber kontrollere produkterne. Enhver afvigelse ved leveringen (manglende varer, brudte eller beskadiget pakke etc... ) skal rapporteres af køber ved at kontakte vores Kundeservice via mail. Dette skal ske hurtigst muligt og indenfor 7 dage efter modtagelsen af pakken, ellers vil reklamationen blive afvist af sælger.

UKOMPLET ELLER FORKERT ADRESSE:

Ved tilfælde af fejl i oplyst leveringsadresse, ligger ansvaret på køberen, som står for omkostningerne ved en ny forsendelse.

UAFHENTEDE PAKKER PÅ POSTHUSET, AFHENTNINGSSTEDET ELLER FORHANDLER:

Hvis pakken ikke bliver afhentet til tiden, vil alle omkostninger for returforsendelse ligge hos køber.

Returret og Ombytning


Vi vil have dig til at elske det. Hvis du ikke gør det, kan du returnere dit køb inden for 30 dage efter levering. Alt du skal gøre er at kontakte os via e-mail. Retur kreditter udstedes inden for 24 timer, når varen er modtaget og inspiceret. Bemærk, at fragtgebyr ikke refunderes. Omkostningerne ved returforsendelse trækkes fra din refusion.

Hvis din vare ankom beskadiget eller defekt, er vi glade for at sørge for en hurtig udskiftning. Bemærk venligst, at skader og mangler skal indberettes inden for 30 dage efter levering. Klik her for at rapportere eventuelle skader eller fejl.

Varer skal være i ny tilstand og i den originale emballage for at kunne modtage en restitution (vær venlig at montere eller ændre produktet på nogen måde). Bemærk, at tilpassede produkter ikke kan returneres.

Juridisk Information


Personlige oplysninger der indsamles i forbindelse med fjernsalg, er obligatorisk, denne information er nødvendig for ordrebehandlingen og forsendelsen, samt fakturabehandlingen. Disse oplysninger er fortrolige. Ved manglende oplysninger sker en automatisk afvisning af ordren. Brugeren har ret til at få adgang, rette eller slette data som vedrører dem selv. For at udøve denne ret, skal Køber sende et brev til kundeservice til følgende adresse:

INN-AND-CO
2C Chemin des Rentier
26200 Montélimar
France

Tvister


Disse vilkår og betingelser og kontrakt forholdet mellem sælger og køber, er underlagt fransk lov. Frankrigs domstole har eksklusiv jurisdiktion, uanset leveringens placering eller betalingsmetode der er valgt.

Kontakt information


Du har flere måder at kontakte BILLIGEHUNDETEGN.COM ihvis du har spørgsmål :

  • pr. telefon : +33 4 28 37 04 32 fra mandag til fredag fra kl. 9 til 13 og fra kl. 14 til kl. 18.00 (GMT +2) undtagen på fransk ferie.
  • via email : info@billigehundetegn.com
  • via mail : INN-AND-CO, 2C Chemin des Rentier, 26200 Montélimar – France
Loading...